TJÄNSTER

FRÅN GOLVUPPBYGGNAD TILL YTSKIKT.

Vi levererar alla delar i en golventreprenad

GOLVUPPBYGGNAD OCH GOLVAVJÄMNING

Vi utför det mesta inom golvuppbyggnader, allt från lättvikts-konstruktioner med bland annat EPS-cement till mer avancerade ljudupp-byggnader. Vi lägger miljövänliga Florosil som fukt- och alkalispärr på betonggolv. Vi har lång erfarenhet av fallspackling och av de flesta avjämningsmaterialen.

TOPCRET - MICROCEMENT

På senare år har det blivit populärt med industrigolvkänsla på kontor, i butiker och restauranger. Vi är auktoriserade på Topcrete, en modern mikrocement som trots det tunna ytskiktet på 2–3 mm är tåligare än många jämförbara golv och som går att lägga i många olika färger och mönster.

HTC SUPERFLOOR

Vi gör HTC Superfloor, som är en diamantslipmetod för dammbindning och som ger en enormt snygg och slitstark yta. Ett golv som blivit väldigt populärt i butiker och på trendiga kontor. Men är en bra metod på alla utsatta ytor.

EPOXIGOLV

Vi lägger regelbundet olika typer av härplastgolv som epoxi, polyuretan och akryla exempelvis Eradur. Den här typen av golv är extremt tåliga, men samtidigt flexibla för rörelser. De är halkfria och motverkar statisk elektricitet och är jättesnygga. Passar bra i butiker. Bilden är från Stadium i Kista.

TRÄGOLV

Vi lägger de flesta typer av trägolv. Det vanligaste är olika typer av lamellgolv, men även massiva trägolv, fiskbens­parketter, tiljor, fanerlameller. Vi gör de flesta typer av efter­behandlingar som vax, såpa, olja, lack, med eller utan färg.

MATTOR

Vi lägger de flesta typer av mattor i både privat och offentlig miljö. Det kan röra sig om plastmattor, linoleumgolv eller textilgolv som med sina ljuddämpande egenskaper passar bra i dagens öppna kontorsmiljöer. Gummi­mattor blir mer och mer vanligt exempelvis i offentliga miljöer. Vi gör även alla typer av våtrum.

GOLVRENOVERINGAR

Vi jobbar löpande med att slipa trägolv och byta delar i äldre parkettgolv. Här ingår rena ytskikts-renoveringar men även mer komplexa arbeten i samband med vattenskador och stambyten. Vi har erfarenhet av de flesta typer av under­arbeten. Exempelvis renoverar vi parkettgolv som ligger på sandavjämningar. Vi har en arbetsgrupp som arbetar i stort sätt heltid med olika typer av renoveringar.